Menu
Meerdaagse reizen

4 dagen Berlijn, een unieke reis!

                                                                     

Ga met ons mee naar Berlijn, en zie Berlijn op een unieke manier, zowel voor als achter de schermen!

Vertrek op donderdag14 november 2024 t/m zondag 17 november 2024.

4 dagen Berlijn voor slechts € 319,99

     

Bezoek nu met deze unieke reis Berlijn, de schitterende hoofdstad van Duitsland. Gedurende onze busreis hebben wij een zeer ervaren reisleider in ons gezelschap die werkelijk van alles over Berlijn weet. U kunt samen met hem een bezoek brengen aan o.a. Checkpoint Charlie, de Postdammer Platz, de Gendarmenmarkt, de Deutsche Reichstag, de Berliner Dom, natuurlijk ook de Brandenburger Tor en Unter den Linden. Onze reisleider kent niet alleen deze hoogtepunten van Berlijn maar neemt u juist ook mee naar de vaak, voor het massa toerisme verborgen, plekjes. Laat u eenvoudig verassen, maar wij zijn er nu al zeker van dat u dit geweldig zult vinden en bij thuiskomst terug kunt kijken op een onvergetelijke reis.

Deze stad staat natuurlijk ook bekend om de Berlijnse muur, die de unieke stad vroeger verdeelde in Oost- en West Berlijn. De authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd met de moderne architectuur en de prachtige elementen uit de tijd van de tweedeling maken Berlijn de ideale stad die meer de moeite waard is om te bezichtigen. Berlijn verandert, past zichzelf steeds weer aan maar bruist vooral!

De winkelliefhebbers zullen in de unieke stad zeker niks te kort komen. Want naast het zeer goed uitgekiende en complete programma krijgt u ook voldoende tijd om te shoppen. Ons hotel zit direct bij het Alexanderplatz, dus echt midden in het centrum en vlakbij de bekende winkels van Berlijn. Deze prachtige stedentrip is dan ook een echte aanrader voor zowel jong als oud!

Ook voor de avonden hebben we, als u dat wilt uiteraard, een aantal zeer unieke locaties uitgezocht die het programma echt compleet maken. Naast deze highlights brengen we ook nog een bezoek aan het voormalig concentratiekamp Sachsenhausen, gelegen in Oranienburg, op zo’n 35 kilometer van Berlijn.

Deze prachtige en zeer complete reis kunnen we u aanbieden voor slechts € 319,99 p.p.  De vertrekdatum is donderdag 14 november vroeg in de ochtend en we zijn zondagavond 17 november rond 22 uur weer terug.

 In deze reissom is inbegrepen:    Reis per luxe touringcar inclusief een prima verzorgt ontbijt op de heenreis in de bus. Tijdens de terugreis op zondag krijgt u van ons uiteraard ook een drankje (fris, bier of wijn) aangeboden

3 overnachtingen inclusief een uitgebreid ontbijt buffet in een 3* Hotel in het centrum van Berlijn, naast een metro station.

Zeer snel gratis internet en Sky TV in het hotel.

Tijdens de gehele reis een zeer enthousiaste reisleider die u minimaal alle beschreven hoogtepunten toont en daarover uitgebreid kan vertellen.

Alle tol- en parkeergelden en de toeristenbelasting

Een ticket voor het zeer uitgebreide openbaar vervoer netwerk in Berlijn-centrum

Opstapmogelijkheden in Zevenaar, Didam, Nieuw-Dijk, Loil, Doetinchem en ‘s-Heerenberg

Bestel uw tickets via     https://captainticket.nl/t/nili-reizen/event/844

Bij minder dan 44 deelnemers behouden wij ons het recht voor om deze reis te annuleren. Mocht dit het geval zijn dan ontvangt u hierover voor eind september bericht en ontvangt u natuurlijk de volledig betaalde reissom retour.